Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konečně! RCD Mallorca rozdrtila Mar Menor 6-0.

6. 11. 2010

Konečně! RCD Mallorca rozdrtila Mar Menor 6-0.

Na tohle jsme čekali dlouho. Mallorca byla při chuti a nezaváhala. Trefil se Poisl , Grygera , Fašung ale i Popelínský. Poisl si dokonce připsal hattrick. Popelínský ale boužel musel opustit hřiště za 2 žluté karty.

 

90'   Rozhodca zvedá ruce,ukazuje na šatny a píšťalkou ukončuje zápas.
90'   Držení míče ve druhém poločase vyznělo pro hosty 72 %.
87'   Pedro Rodrigez Ledesma se dostává z ničeho nic do čisté šance, příliš dlouhé váhání však využil brankář Marón Romo, který včas skáče do střely.
73'   Na hřiště vyběhne Baudelio Trevino.
73' Tržná rána po faulu loktem si vynucuje střídání, Abdallah Molina už odchází rozhazujíce rukama, rozhodčí však žádnou kartu neuděluje.
53' RCD Mallorca po překrásné akci střílí gól, když Gregorio Poisl napíná nechytatelnou dělovkou síť brány.
50'   Hráč Yoshito se předvádí ve výborném světle. Jeho dnešní výkon je obrazem jeho výborné formy.
45'   Držení míče v prvním poločase vyznělo pro hosty 76 %.
45' Poločas.
42' Ján Fašung schválně zakopává o góĺmana soupeře, který drží míč dávno v rukách. Rozhodčí tahá žlutou kartu.
26'   Pedro Rodrigez Ledesma hledá příhrávkou spoluhráče v šestnáctce. Ten ale pořádně přetáhl, takže brankář Marón Romo v klidu míč s úsměvem zpracoval.
22' Nic neřešící faul ve středu hřiště odměňuje rozhodčí žlutou kartou. Radek Popelínský begin_of_the_skype_highlighting     end_of_the_skype_highlighting si bude muset dát v dalším průběhu zápasu pozor.Je to už druhá karta v zápase, hráč bude muset hřiště opustit.
22'   Mužstvo Mar Menor se chvíli nekoncentrovalo, Radek Popelínský begin_of_the_skype_highlighting     end_of_the_skype_highlighting dribloval okolo pokutového území, ale naštěstí Bayard Camorlin dobře přečetl hru a skluzem vykopnul míč do bezpečné vzdálenosti.
21' Radek Popelínský begin_of_the_skype_highlighting     end_of_the_skype_highlighting nečakaně převezl obranu, proniká středem a polehounku střílí gól pod nohy gólmana.
13' Bayard Camorlin zahrál rukou těsně za 16-tkou. Přímý kop rozehrává hostující Gregorio Poisl. Dělovka končí za zády nezareagujícího brankáře.
10' Pomalou malou domů brankářovi dobíha Ján Fašung a lehkým postrčením míče střílí gól. Gustav Rosado by se měl za tuto přihrávku skutečně stydět.
6' Zdeněk Grygera provádí ukázkový výskok v 16tce Mar Menor a střílí gól hlavou. Zaskočený Bayard Camorlin ho neměl šanci pokrýt.
5' Radek Popelínský begin_of_the_skype_highlighting     end_of_the_skype_highlighting může být rád, že dostává jen žlutou kartu za předvedený šlapák.
4' Ignác Patúc se pokouší nožičkami vystřelit na bránu Mar Menor. Nepodařená střela se dostává ke Gregorio Poisl a ten neváhá, přesná střela k tyči, brankář Marón Romo nemá šanci. Gól.
    Hosté se rozhodli nastoupit ve formaci 4-4-2 se sestavou:
Casillas - Yoshito,Grygera,Fašung,Loden - Poisl,Ronaldo,Patúc,Kranjcar - Ledesma,Popelínský.
    Domácí se rozhodli nastoupit ve formaci 4-3-3 se sestavou:
Romo - Mireles,Molina,Infante,Camorlin - Ybarra,Brittingham,Jimenez - Herrmann,Ballesteros,Rosado.
    Týmy domácích i hostí už odevzdaly komentátorům svoje soupisky.
  Dnes máme deštivé počasí, trávník je zatím v pořádku.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář